SIO 2020

SIO 2020

Naša šola sodeluje v programu nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju. (več …)

Zbiralna akcija starega papirja

Obveščamo vas, da bomo tudi v tem šolskem letu imeli akcijo zbiranja starega odpadnega papirja (časopis, reklame, katalogi, stari zvezki). Zbrana sredstva bodo namenjena devetošolcem.

Akcija zbiranja papirja bo potekala od ponedeljka, 18. 3. do petka, 22. 3. 2019.

Papir pripeljete na dvorišče za šolo, kjer bo postavljen kontejner.

Hvala za sodelovanje!

MOJI VTISI Z MOBILNOSTI V GRČIJO

MOJI VTISI Z MOBILNOSTI V GRČIJO

Letenje z letalom je bilo zelo prijetno. Ko smo prišli v Atene, smo se z avtobusom odpeljali do glavnega trga, kjer nas je pričakala učiteljica Eleni. Kmalu so se nam pridružili tudi učenci iz Italije. Ko smo prišli do šole so nas tam vsi že čakali. Spoznali smo se z družinami pri katerih smo bivali.

(več …)

MOJI VTISI O MOBILNOSTI V GRČIJO

MOJI VTISI O MOBILNOSTI V GRČIJO

V Grčijo smo odpotovali v nedeljo zjutraj. Iz letališča smo se odpeljali z avtobusom do glavne postaje v Atenah, kjer nas je pričakala učiteljica Eleni, ki nas je odpeljala do šole. Tam so nas pričakale naše družine. Obe z Hano sva bili zelo nervozni. Upale sva, da bodo prijazni in ljubeznivi.

(več …)

»KALIMERA!« NEPOZABNO POTOVANJE V GRČIJO, 17. – 23. 2. 2019

»KALIMERA!« NEPOZABNO POTOVANJE V GRČIJO, 17. – 23. 2. 2019

V sklopu mednarodnega projekta Erasmus+ imajo učenci tudi priložnost, da se udeležijo tako imenovane mobilnosti z učenci. V našem projektu Innovation=motivation bodo izvedene tri takšne mobilnosti z učenci (v Grčijo, v Slovenijo in v Italijo), kar je prav posebno doživetje in priložnost, da se učenci z učenci iz drugih partnerskih držav skupaj učijo, spoznavanjo njihovo kulturo in navade.

(več …)

Stran 1 od 1412345...10...Zadnja »