V soboto 21. oktobra 2023, smo se odzvali prijaznemu povabilu zaposlenih OŠ Puconci, ki so letos organizirali tradicionalno sobotno šolo šestih osnovnih šol, ki poteka že nekaj let. Tako so se zbrali učenci iz naše šole ter osnovnih šol Puconci, Cankova, Grad, Tišine in Kuzma. Z naše šole se je sobotne šole udeležilo 20 učencev.

Ob otvoritvi sobotna šole sta nas prijazno pozdravila ravnatelj in župan občine Puconci, učenci gostujoče pa so nam na predstavili njihovo šolo ter nam pripravili kratek kulturni program.

Gostujoča šola je pripravila pester nabor dvanajstih delavnic in vsak od prijavljenih učencev se je odločil za eno izmed njih. V delavnicah so bili učenci iz različnih šol in starosti (od 5. – 9. razreda). Učenci so se lahko preizkusili v jezikovnih, zgodovinskih, novinarskih, računalniških, športnih, kuharskih, ustvarjalnih, geografsko – likovnih ter tehničnih aktivnostih. Ena izmed delavnic pa je bila na temo prijateljstvo in čuječnost.

Med delavnicami smo opravili tudi malico in na koncu so učenci svoje delo predstavili tudi staršem, spremljevalcem in drugim obiskovalcem v zaključnem delu sobotne šole. Preživeli smo pestro, zabavno, poučno in ustvarjalno sobotno dopoldne. Za pripravo in izvedbo pa se najlepše zahvaljujem vsem zaposlenim OŠ Puconci.   

Fotografije iz OŠ Puconci najdete s klikom na to besedilo.

Psihologinja:

Anita Fartek

(Skupno 259 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost