Spoštovani starši,

pred vami je izbor učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin, ki jih bo v šolskem letu 2020/21 uporabljal vaš otrok. Prosimo, da upoštevate sledeče:

Starši učencev 1., 2., 3. in 4. razredov

  • Kupite samo POTREBŠČINE.
  • Delovne zvezke bomo kupili in naročili na šolo in jih vašim otrokom brezplačno razdelili prvi dan pouka, ob koncu šolskega leta jih boste lahko obdržali.
  • Učbenike (berilo in učbenike) bodo dobili učenci v okviru učbeniškega sklada v brezplačno izposojo, vendar jih bodo morali ob koncu šolskega leta vrniti, zato prosimo, da vaši otroci z njimi skrbno ravnajo, da jih bomo lahko spet izposodili. V primeru uničenja ali poškodovanja vam bomo zaračunali odškodnino.
  • Potrebščine in gradivo pri izbirnih predmetih kupite samo, če je vaš otrok izbral določen izbirni predmet in je le-ta na seznamu (velja samo za 4. razred).

 

Starši učencev od 5. do 9. razreda

  • Kupite potrebščine in delovne zvezke, ki so na priloženem seznamu.
  • Potrebščine in delovne zvezke pri izbirnih predmetih kupite samo, če je vaš otrok izbral določen izbirni predmet in je le-ta na seznamu.
  • Učbenike (berilo in učbenike) bodo dobili učenci v brezplačno izposojo, vendar jih bodo morali ob koncu šolskega leta vrniti, zato prosimo, da vaši otroci z njimi skrbno ravnajo, da jih bomo lahko spet izposodili. V primeru uničenja ali poškodovanja vam bomo zaračunali odškodnino.

Gradivo s seznama lahko naročite oz. kupite pri kateremkoli ponudniku (preko spleta ali direktno v knjigarni) ali pa pri enem izmed spodaj naštetih ponudnikov, ki so prejeli seznam potrebnih gradiv za našo šolo (klik na povezavo).

OŠ Sveti Jurij seznam potrbščin za šolsko leto 2020-21
Podružnica Pertoča seznam potrbščin za šolsko leto 2020-21

 

Sveti Jurij, 15. 6. 2020                                                                         Knjižničarka: Andreja Ošlaj

(Skupno 353 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost