Projekt POGUM – »Krepitev kompetence podjetnosti in spodbujanje prožnega prehajanja med izobraževanjem in okoljem v osnovnih šolah«

V šolskih letih 2019/20 in 2020/21 bomo na šoli izvajali projekt POGUM – »Krepitev kompetence podjetnosti in spodbujanje prožnega prehajanja med izobraževanjem in okoljem v osnovnih šolah«.  V projekt vstopamo kot imlementacijska šola.

Namen projekta je razviti, preizkusiti in implementirati model spodbujanja kompetence podjetnosti v osnovnih šolah, s katerim bi omogočili šolajočim prožnejšo prehajanje med osnovno šolo in okoljem. S projektom bomo opolnomočili šolajoče z znanjem, jim zagotovili čim več praktičnih izkušenj, jih naučili, kako pridobljeno znanje uporabiti, kako delovati proaktivno in samoiniciativno. Tako bodo šolajoči po končanem šolanju bolje opremljeni z znanjem, veščinami in spretnostmi, s katerimi bodo učinkoviteje vstopali na trg delovne sile kot samostojni posamezniki. V okviru projekta bo potekalo tudi povezovanje osnovne šole z okoljem.

Vse dodatne informacije v zvezi s projektnimi aktivnostmi in aktualnim dogajanjem bodo objavljene na spletni strani šole.

(Skupno 207 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost