Spoštovani devetošolci in njihovi starši,

glede na epidemiološko situacijo v državi tudi v tem šolskem letu izvedba informativnih dni, ki so s šolskim koledarjem predvideni za 11. in 12. februarja 2022, na srednjih šolah in v dijaških domovih ne bo mogoča, čeprav v tem šolskem letu pouk poteka v šolah.

Vse srednje šole in vsi dijaški domovi bodo zato tudi letos svoje predstavitve šole oziroma izobraževalnih programov, ki jih izvajajo, in dijaškega doma izvedli na virtualni način oziroma s spletno predstavitvijo.

Z namenom da bi bile informacije v zvezi z izvedbo informativnih dni tudi za letošnje devetošolce oziroma učence, ki se prihodnje šolsko leto vpisujejo v srednješolske izobraževalne programe in dijaške domove, zbrane na enem mestu in čim bolj pregledne, JE MIZŠ s strani vseh srednjih šol in dijaških domov pridobil informacije in na spletnih straneh Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport na naslovu https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/ objavil seznama vseh srednjih šol in dijaških domov s povezavami do njihovih spletnih strani. Prilagamo datoteki s povezavami:

Za vprašanja se obrnite na šolsko pedagoginjo Andrejo Sraka.

(Skupno 118 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost