Učenci 3. razredov smo imeli od 28. marca do 1. aprila plavalni tečaj v Radencih.

Zjutraj, ko smo prišli v šolo, smo imeli naprej tri šolske ure pouk. Ob 11. uri pa nas je pred šolo pričakal avtobus. Na poti smo se ustavili še na Pertoči, kjer so se nam pridružile učenke s podružnice Pertoča.

Do Radencev smo se peljali približno pol ure. Tam smo dobili zapestnice za vstop. V garderobi smo se preoblekli v kopalke in nahrbtnike odložili v omarice. Preden smo šli v vodo, smo se stuširali. Prvi dan je učitelj Igor preveril naše znanje plavanja in nas razdelil v tri skupine. Vsaka skupina je dobila kape svoje barve. V vodi smo se igrali igre, da smo se ogreli. Naučili smo se izpihovati v vodi in drseti. Šele nato smo se učili plavati. Na koncu vsakega dne je bilo najlepše, saj smo šli še v topli bazen. Po preoblačenju smo imeli še popoldansko malico. Dnevi so si bili podobni, vendar smo se vedno naučili česa novega.

Zadnji dan smo pokazali svoje znanje. Nekateri smo preplavali že cel bazen. V šoli nam je učitelj razdelil še osvojena priznanja, katerih smo bili zelo veseli.

Imeli smo se lepo. Najlepše je bilo v toplem bazenu z mehurčki.

Zoja Frčko, 3.a

(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov 1)