Objavljamo RAZPIS ŠOLSKEGA STRIPOVSKEGA NATEČAJA z naslovom »STOJI UČILNA ZIDANA«

Na stripovskem natečaju OŠ Sveti Jurij lahko sodelujejo učenci od 4. do 9. razreda. Področje prispevkov je strip, torej literarno in likovno ustvarjanje na temo »STOJI UČILNA ZIDANA«.

Prispevki morajo biti oddani v 1 izvodu, ki obsega format risalnega lista.  Tehnika izdelka ni določena. Izdelek mora imeti na prednji strani naslov in mora biti opremljen z obveznimi podatki sodelujočega učenca.

Avtor se lahko prijavi z največ 2 novonastalima deloma, s tem, da je lahko nagrajeno le eno delo istega avtorja. V razpisu ne upoštevamo skupinskih del.

Prispevke ne vračamo avtorju, temveč ostanejo v lasti šole. Nagrado avtor prevzame osebno na šoli.

Natečaj traja do 1. 3. 2023.

Komisija bo nagradila  dva najboljša prispevka, prav tako bo komisija pripravila razstavo, na kateri bodo razstavljena nagrajena dela in nekaj izbranih del po strokovnem mnenju komisije. Nagrajenci in vsi ostali sodelujoči bodo obveščeni pisno na oglasni deski v prostorih šole oz.na šolski spletni strani, kjer boste našli tudi vse podrobnosti razpisa. Izbrani izdelki bodo objavljeni tudi v publikaciji ob 20-letnici šolske zgradbe.

Za vsa morebitna vprašanja in za oddajo sodelujočih izdelkov se obrnite na mentorico natečaja učiteljico Ane Mari Čerpnjak.

Vabljeni k sodelovanju.

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost