SOBOTNA ŠOLA ZA NADARJENE UČENCE NA OŠ TIŠINA

V soboto, 24. 9. 2022, je na OŠ TIŠINA potekala že tradicionalna sobotna šola za nadarjene učence, v kateri sodeluje šest osnovnih šol (OŠ KUZMA, OŠ PUCONCI, OŠ TIŠINA, OŠ GRAD, OŠ CANKOVA in OŠ SVETI JURIJ). Iz naše osnovne šole se je sobotne šole udeležilo skupno 22 učencev.

Učenci so imeli možnost si izbirati eno od petnajstih pestrih delavnic, ki so jih pripravili učitelji OŠ TIŠINA. Naši učenci so izbrali naslednje delavnice: lovilec sanj, aerobika, igre z žogo, streljanje z zračno puško, kuharija, orientacijski pohod, matematični triki, novinarsko delavnico in ustvarjanje z glino.

Naše sobotno srečanje se je pričelo ob 9.00 uri, s kratkim kulturnim programom v telovadnici. Nato je sledilo aktivno delo v delavnicah vse do 12.00 ure. Čas je hitro minil, učenci so ob aktivnostih uživali, razvijali svoje sposobnosti in talente, se marsičesa novega naučili ter stkali nova poznanstva in prijateljstva. Ob 12.00 uri pa so svoje delo v posameznih delavnicah predstavili vsem, ki so se udeležili zaključne slovesnosti. Naše sobotno srečanje je bilo zares prijetno, tako da se že veselimo ponovnega srečanja.

Utrinke sobotne šole si lahko ogledate na spodnji povezavi:

https://photos.app.goo.gl/eD5YL73E9YGbvBNt9

Zapisala psihologinja:

Anita Fartek

(Skupno 170 obiskov, današnjih obiskov 1)